Kërkoni produkte
Menu
Kategoritë

Blog

Artikujt e fundit
Pizhama party me PENTI Pizhama party me PENTI
Blog
Pizhama party me PENTI
Shkëlqe me të brendshme! Shkëlqe me të brendshme!
Blog
Shkëlqe me të brendshme!
Artikuj të tjerë
Blog
Pizhama party me PENTI

Hey vajzaaaaa… nëse dëshironi të organizoni një festë me mikeshat tuaja por nuk dini çfarë arsye të thoni për të cilën po mblidheni, PENTI sjell koleksionin e ri të pizhamave. Ja ku e gjetët shkakun… 😛 Festa me pizhame ose siç quhet ndryshe “Sleepover”, organizohet në mbrëmje dhe mendohet që kush merr pjesë në to, […]