Pupa

Produkti ka mbaruar dhe nuk është i disponueshëm.

SKU: FLO100369478 Kategoritë: , , Emri: 9P 91.511325.b Etiketat: ,

Përshkrimi i Produktit

Lekure ekologjike

Masa

21, 22, 23, 24, 25

Ngjyra

Puder

Markat: ,