Paliceta

Produkti ka mbaruar dhe nuk është i disponueshëm.

SKU: KOT0KNB12217OK Kategoritë: , , Emri: OVERALLS FOR BABY BOY Etiketat: ,

Përshkrimi i Produktit

100% Pambuk

Masa

0-3 muajsh, 12-18 muajsh, 18-24 muajsh, 3-6, 6-9 muajsh, 9-12 muajsh

Ngjyra

E bardhe/blu

Marka

Koton

Markat: