T-Shirt

Produkti ka mbaruar dhe nuk është i disponueshëm.

SKU: KOT9YKB16286OK Kategoritë: , , Emri: T-SHIRT FOR KIDS BOY Etiketa:

Përshkrimi i Produktit

100% Poliester

Masa

11-12, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8, 9-10

Ngjyra

Me dizenjo

Marka

Koton

Markat: