Tuta

Produkti ka mbaruar dhe nuk është i disponueshëm.

SKU: KOT0KMB48840ZK Kategoritë: , , Emri: SWEAT BOTTOM FOR BABY BOY Etiketat: ,

Përshkrimi i Produktit

58% Poliester, 35% Pambuk

Masa

24-36 muajsh, 12-18 muajsh, 18-24 muajsh, 3-6, 6-9 muajsh, 9-12 muajsh

Ngjyra

Jeshile kaki

Marka

Koton

Markat: