Gerta’s trends to follow

Gerta’s trends to follow

Sezoni i ri do të thotë veshje të reja në garderobën tuaj.
Këto janë tendencat hit të sezonit të ri sugjeruar nga Gerta Cici👇.

Xhins për përdita…

Pantallonat prej lëkura gjithmonë ripërsëriten dhe nuk largohen asnjëherë nga moda.

E bardha, ngjyra trend e pranverës!

Mom Jeans gjithmonë të preferuara falë komoditetit që krijojnë.
Nëse nuk ke një palë të tilla kalo në KOTON dhe vishi sipas stilit të sugjeruar nga Gerta.

Këtë sezon vijat vijnë me plot vetëbesim. Janë stil ideal për Pranverë e Verë.

Pavarësisht se ku dhe çfarë lloj sporti vendosni të bëni, do t’ju duhet një veshje sportive.
Ajo duhet të jetë e rehatshme, e lirë në mënyrë  që mos të  kufizojë  lëvizjet tuaja.
Ja çfarë sugjeron Gerta nga KOTON, veshje komforte por dhe me stil.

Hey mjafton një click këtu dhe për 24 orë vijnë tek ti 😉.