Pizhama party me PENTI

Pizhama party me PENTI

Hey vajzaaaaa… nëse dëshironi të organizoni një festë me mikeshat tuaja por nuk dini çfarë arsye të thoni për të cilën po mblidheni, PENTI sjell koleksionin e ri të pizhamave.
Ja ku e gjetët shkakun… 😛

 

Festa me pizhame ose siç quhet ndryshe “Sleepover”, organizohet në mbrëmje dhe mendohet që kush merr pjesë në to, ta kalojë natën në shtëpinë e mikeshës që e ka ftuar.

Kjo traditë është e hershme edhe pse ne nuk i kemi vendosur një emër, vitet e fundit kemi filluar ta quajmë Festa me pizhama.

Fillimisht kjo festë ka qenë zakon i fëmijëve dhe adoleshenteve, më pas tradita u përshtat dhe për të rriturit.

Krahas humorit dhe ngjarjeve të ndryshme që tregohen atë natë, qershia mbi tortë janë pizhamat. Kështuqë siguroheni që edhe në këtë party pavarësisht që organizimi është në shtëpi ju të keni pizhamat më të bukura, me pak fjalë të jeni ju mbretëresha e asaj nate.

Me Penti veshja juaj nuk do të kushtojë shumë sepse setet nisin nga 1.490 lekë dhe kur tu thoni shoqeve tuaja, ato do të mbeten vërtet me gojënhapur 😛

Skeni pse prisni më… planifikoni ditën dhe merrni shoqet dhe me vrap në Penti ose ose nëse nuk gjeni kohën për të shëtitur dyqaneve mos u shqetësoni veshja juaj është një click larg…

Kliko këtu 🙋‍♀️