Shkëlqe me të brendshme!

Shkëlqe me të brendshme!

“Energjia udhëton nga brenda jashtë”…
Gjithmonë e më tepër në shoqërinë tonë është shtuar dëshira për të qenë sa më joshëse dhe sensuale. Për secilën femër të veshësh një palë lingerie seksi është mënyra më e mirë për tu ndjerë femërore. Çdo femër me stil ndjek trendet duke i kushtuar rëndësi materialit dhe modeleve të veçanta të të brendshmeve. Këtë sezon të vjeshtës, Penti sjell një shumëllojshmëri modelesh, duke filluar nga ato të thjeshta pambuku, me ngjyra, me dantella dhe me qendisje.

Ky postim është bërë enkas, për të identifikuar dhe njohur llojet e të brendshmeve që mbulojnë thesaret tuaja:

Mbathjet:
Mbathjet janë pjesa më kryesore e veshjeve intime dhe njëkohësisht më të rëndësishmet në garderoben e çdo femre.
Mbathjet braziliane: Janë mbathjet perfekte për të treguar format tuaja sensuale pasi mbulojnë vithet tuaja gjysëm.

Mbathjet slip: Janë modeli më i zakonshëm dhe më shumë i përdorur. Ato mbulojnë plotësisht zonën e vitheve.

Mbathjet boxer: të ngjashme me mbathjet e meshkujve, ofrojnë mbulim total.

Mbathjet hipster: Janë stil i mbathjeve slip por më të mbyllura. Të rehatshme, komode për ditët tuaja më të vështira të muajit dhe me bel të ulët, ku llastiku i tyre nuk ju krijon aspak problem për rehati maksimale.

Mbathjet tanga(string): Të konsideruar si mbathjet më të hapura nga të gjitha llojet, tek pjesa e pasme kanë vetëm një shirit të cilat janë tepër të favorshme per tu veshur me fustane dhe veshje delikate. I gjeni në 4 lloje: G-string, V-string, T-string, C-string.

Recipetat:
Recipetat janë ato që ju ndihmojnë që gjoksi juaj të duket i drejtë, i plotë dhe estetikisht bukur. Recipetat janë në listën themelore të gjërave që i nevojiten një femre.
Recipetat klasike: Janë modelet e recipetave me tel dhe pa tel. Recipetat klasike me tel përbëhen nga një tel i hollë në kupën e reçipetave, janë të stilit push-up (për ato femra që u nevojiten një numër më shumë), komode dhe praktike për çdo rast. Recipetat klasike pa tel nuk kanë mbajtës dhe për këtë arsye jo shumë femra i preferojnë.

Recipetat balkonet: Këto modele reçipetash kanë të njëjtin efekt me reçipetat klasike me push-up, por kanë një formë të rrumbullakosur të cilat lënë të zbuluar pjesën lart të gjoksit.

 

 

Recipetat bust: Janë shumë seksi dhe padyshim janë një armë joshjeje, për këtë arsye vishen për raste të veçanta.

Reçipetat fashë: Janë perfekte për femrat që urrejnë të veshin kanatjere për veshjet e tyre trasparente. Perfekte për femrat me gjoks të vogel.

Reçipeta sportive: Këto reçipeta ngjajnë me një kanatjere. Ideale për të mbajtur gjoksin gjatë aktivitetit fizik dhe sportiv.

Reçipeta minimizer: Perfekte për femrat që kanë gjoks të madh dhe duan të tregojnë një numër më pak.

Kompletojeni veshjen tuaj intime me një këmishë nate ose një babydoll tyli, satini apo materiale të ndryshme të sofistikuara. Mos harroni të vishni zhartijer për të qenë sa më provokuese.

Tani është më e thjeshtë që me llojet e mësipërme të identifikoni më mirë nevojat dhe dëshirat tuaja.

https://stina.al/kategoria-e-produktit/femra/intimo-femra/ një click larg…