Back

Rripa

Rripa

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

120, 100, 110, 90

Ngjyra

Kafe

Marka

Lëkurë ekologjike

 

Sugjerime

  • Rripa 790L
  • Rripa 990L
  • Rripa 990L
  • Rripa 790L
  • Rripa 790L
  • Rripa 990L
  • Rripa 990L
  • Rripa 690L