Back

Këpucë Me Qafa

Këpucë Me Qafa

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

26, 27, 28, 29, 30

Ngjyra

Roze

Marka

,

Gjinia

Lëkurë ekologjike

Sugjerime

 • -21%
  Kanatjere (Intimo) 1,350L
 • -21%
  Kanatjere (Intimo) 1,350L
 • -21%
  Mbathje (Intimo) 1,190L
 • -21%
  Bluza (Intimo) 1,590L
 • -21%
  Mbathje (Intimo) 1,110L
 • -21%
  Bluza (Intimo) 1,910L
 • -21%
  Mbathje (Intimo) 1,110L
 • -21%
  Kanatjere (Intimo) 1,350L