Back

Sandale

Sandale

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

22, 23, 24, 25

Ngjyra

Roze

Marka

,

Gjinia

Lëkurë ekologjike

Sugjerime

  • Kapele 1,990L
  • Aksesore (Plazhi) 2,990L
  • Syze 2,990L
  • Aksesore (Plazhi) 1,990L
  • Syze 2,990L
  • Aksesore (Plazhi) 2,490L
  • Aksesore (Plazhi) 2,990L
  • Set Pizhamash 2,990L