Back

Çanta

Çanta

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

STD

Ngjyra

Roze

Marka

Gjinia

100% Poliester

Sugjerime

  • Bluza 1,290L
  • Tuta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L
  • Paliçeta 790L