Back

Fustan Plazhi

Fustan Plazhi

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

XL, L, S, XS, M

Ngjyra

Portokalli e hapur

Marka

100% Poliester

Sugjerime

 • -31%
  Fustan Plazhi 2,790L
 • -31%
  Fustan Plazhi 3,350L
 • -31%
  Fustan Plazhi 2,860L
 • Fustan Plazhi 2,290L
 • -31%
  Fustan Plazhi 2,790L
 • -31%
  Fustan Plazhi 2,370L
 • -31%
  Fustan Plazhi 4,190L
 • -31%
  Fustan Plazhi 3,490L