Back

Pantallona Të Shkurtra

Pantallona Të Shkurtra

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, S, XL, XS, XXL, XXXL

Ngjyra

Gri

Marka

76% Poliester, 24% Pambuk

Sugjerime

  • Pantallona Të Shkurtra 1,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,790L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,290L