Back

Reçipeta (Intimo)

Reçipeta (Intimo)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

75C, 85B

Ngjyra

Kafe

Marka

Gjinia

87% Poliamide, 13% Elastan

Sugjerime

  • Reçipeta (Intimo) 1,490L
  • Reçipeta (Intimo) 1,290L
  • Reçipeta (Intimo) 1,290L
  • Reçipeta (Intimo) 2,890L
  • Reçipeta (Intimo) 2,490L
  • Reçipeta (Intimo) 1,890L
  • Reçipeta (Intimo) 2,290L
  • Reçipeta (Intimo) 2,890L