Back

Reçipeta (Intimo)

Reçipeta (Intimo)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

75B, 75C, 75D, 80B, 80C, 85B, 85C

Gjinia

Ngjyra

Miks

Marka

100% Poliester

Sugjerime

 • Reçipeta (Intimo) 1,690L
 • Reçipeta (Intimo) 1,790L
 • Reçipeta (Intimo) 1,690L
 • Reçipeta (Intimo) 1,990L
 • Reçipeta (Intimo) 1,490L
 • -31%
  Reçipeta (Intimo) 1,740L
 • -31%
  Reçipeta (Intimo) 1,740L
 • -31%
  Reçipeta (Intimo) 2,090L