Back

Rripa

Rripa

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

115, 120, 130

Ngjyra

E zeze

Marka

Lëkurë

Sugjerime

 • Rripa 790L
 • Rripa 790L
 • Rripa 790L
 • -26%
  Rripa 1,490L
 • -26%
  Rripa 1,490L
 • -26%
  Rripa 1,490L
 • Rripa 990L
 • Rripa 690L