Back

Reçipeta (Intimo)

Reçipeta (Intimo)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

70B, 75A, 75B, 75C, 80A, 80B, 80C, 85B, 85C

Gjinia

Ngjyra

Pana

Marka

96% Poliamide, 4% Elastan

Sugjerime

  • Reçipeta (Intimo) 1,490L
  • Reçipeta (Intimo) 1,490L
  • Reçipeta (Intimo) 1,290L
  • Reçipeta (Intimo) 1,490L
  • Reçipeta (Intimo) 2,390L
  • Reçipeta (Intimo) 2,190L
  • Reçipeta (Intimo) 2,990L
  • Reçipeta (Intimo) 2,390L