Back

Këpucë

Këpucë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

40, 41, 42, 43, 44

Gjinia

Ngjyra

Blu

Marka

Lekure

Lartësia e tabanit: 4cm

Sugjerime

  • Këpucë 3,490L