Back

Pantallona Të Shkurtra

Pantallona Të Shkurtra

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, S, XL, XS, XXL, XXXL

Ngjyra

E bardhe

Marka

100% Poliester

Sugjerime

  • Pantallona Të Shkurtra 1,290L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,490L
  • Tuta të shkurtra (Sport) 1,790L
  • Tuta të shkurtra (Sport) 1,790L
  • Tuta të shkurtra (Sport) 1,490L
  • Tuta të shkurtra (Sport) 1,790L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,490L