Back

Xhinse

Xhinse

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

28/30, 29/30, 30/30, 31/30, 32/30, 33/30, 34/30, 36/30

Ngjyra

Gri

Marka

94% Pambuk, 4% Poliester

Sugjerime

  • Xhinse 5,990L
  • Xhinse 7,990L
  • Xhinse 5,990L
  • Xhinse 5,990L
  • Xhinse 5,990L
  • Xhinse 5,990L
  • Xhinse 5,990L
  • Xhinse 6,990L