Back

Këmishë

Këmishë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

36, 38, 40, 42

Ngjyra

Lejla, Mente

Marka

Gjinia

100% Poliester

Sugjerime

  • T-Shirt 1,490L
  • T-Shirt 1,690L
  • T-Shirt 990L
  • T-Shirt 1,490L
  • T-Shirt 1,190L
  • T-Shirt 1,290L
  • T-Shirt 1,290L
  • T-Shirt 1,490L