Back

Reçipeta (Intimo)

Reçipeta (Intimo)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

75B, 75C, 75D, 80B, 80C, 85B, 85C, 90B

Ngjyra

Blu

Marka

Gjinia

85% Poliester, 15% Elastan

Sugjerime

  • Reçipeta (Intimo) 1,290L
  • Reçipeta (Intimo) 1,490L
  • Reçipeta (Intimo) 1,290L
  • Reçipeta (Intimo) 1,290L
  • Reçipeta (Intimo) 2,890L
  • Reçipeta (Intimo) 2,490L
  • Reçipeta (Intimo) 1,890L
  • Reçipeta (Intimo) 2,290L