Back

Boxer Për Meshkuj

Boxer Për Meshkuj

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, XL, XXL

Ngjyra

Jeshile

Marka

95% Pambuk, 5% Elastan

Sugjerime

  • Boxer Për Meshkuj 1,990L
  • Boxer Për Meshkuj 1,990L
  • Boxer Për Meshkuj 1,990L
  • Boxer Për Meshkuj 1,990L
  • Boxer Për Meshkuj 1,990L
  • Boxer Për Meshkuj 1,490L
  • Boxer Për Meshkuj 1,990L
  • Boxer Për Meshkuj 1,490L