Back

Këmishë

Këmishë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, S, XL

Ngjyra

Jeshile

Marka

55% Pambuk, 45% Poliester

Sugjerime

  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 3,990L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 4,990L
  • Këmishë 3,990L
  • Këmishë 4,990L
  • Këmishë 1,990L
  • Këmishë 2,490L