Back

Këmishë

Këmishë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, XL

Ngjyra

Blu e hapur

Marka

55% Lino, 45% Pambuk

Sugjerime

  • Këmishë 3,490L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 1,990L
  • Këmishë 5,990L
  • Këmishë 2,990L