Back

Këmishë

Këmishë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L

Ngjyra

Jeshile kaki

Marka

100% Pambuk

Sugjerime

  • Këmishë 3,490L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 1,990L
  • Këmishë 5,990L
  • Këmishë 2,990L