Back

Këmishë

Këmishë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, XL, XXL

Ngjyra

E bardhe

Marka

56% Pambuk, 44% Poliester

Sugjerime

  • Këmishë 3,490L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 1,990L
  • Këmishë 5,990L
  • Këmishë 2,990L