Back

Pantallona Të Shkurtra

Pantallona Të Shkurtra

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Ngjyra

Gri

Marka

64% Poliester, 35% Viskoze, 1% Elastan

Sugjerime

  • Pantallona Të Shkurtra 1,290L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,490L
  • Tuta të shkurtra (Sport) 1,790L
  • Tuta të shkurtra (Sport) 1,790L
  • Tuta të shkurtra (Sport) 1,490L
  • Tuta të shkurtra (Sport) 1,790L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,490L