Back

Pantallona Të Shkurtra

Pantallona Të Shkurtra

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

29, 30, 31, 32, 33, 34, 36

Ngjyra

Blu e erret, Petrol

Marka

99% Pambuk, 1% Elastan

Sugjerime

  • Pantallona Të Shkurtra 1,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,790L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,490L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 2,990L
  • Pantallona Të Shkurtra 1,290L