Back

T-Shirt

T-Shirt

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

XL, XXL, L, S, M

Ngjyra

Gri

Marka

57% Poliester, 42% Pambuk, 1% Viskoze

Sugjerime

  • T-Shirt 1,490L
  • T-Shirt 1,490L
  • T-Shirt 1,290L
  • T-Shirt 1,490L
  • T-Shirt 1,990L
  • T-Shirt 1,490L
  • T-Shirt 1,490L
  • T-Shirt 1,490L