Back

Kanatjere (Sporti)

Kanatjere (Sporti)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, S, XL

Ngjyra

E verdhe

Marka

100% Poliester

Sugjerime

 • -34%
  Kanatjere 990L
 • -59%
  Kanatjere (Sporti) 490L
 • -68%
  Kanatjere (Sport) 490L
 • -31%
  Kanatjere (Sport) 690L
 • -68%
  Kanatjere (Sport) 490L
 • -31%
  Kanatjere (Sport) 690L
 • -31%
  Kanatjere (Sport) 690L
 • -31%
  Kanatjere (Sport) 690L