Back

Xhinse

Xhinse

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

29/30, 30/30, 31/30, 31/32, 32/30, 32/32, 32/34, 33/30, 33/32, 33/34, 34/30, 34/32, 34/34, 36/32, 36/34, 38/34

Gjinia

Ngjyra

Blu

Marka

98% Pambuk, 2% Elastan

Sugjerime

  • Xhinse 3,290L
  • Xhinse 3,490L
  • Xhinse 3,290L
  • Xhinse 2,490L
  • Xhinse 2,490L
  • Xhinse 2,490L
  • Xhinse 2,490L
  • Xhinse 3,490L