Ofertë!51%

Spraj zbutes dhe freskues

990L 490L

Spastroje

Product Description

Kur këpucët e lagura thahen ato mund të ashpërsohen dhe bëhen më të brishta. Spraji tepër i efektshëm zhytet thellë në material duke e mbajtur atë të butë dhe të lëmuar. Parandalon aromat e pakëndshme dhe i jep produktit freski higjenike. E përshtatshme për lëkurën e lëmuar dhe të plotë por gjithashtu edhe për tekstile apo materiale të tjera sintetike me dhe pa mbrojtësen për të gjitha llojet e motit.

Ekstremisht të ndezshme

Irritues

Ngjyra

Neutrale

Masa

STD

Marka

Flo

Markat: ,