Back

Bluza

Bluza

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

3-4, 4-5, 5-6

Ngjyra

Gri

Marka

Gjinia

50% Pambuk, 50% Poliester

Sugjerime

 • -21%
  Kanatjere (Intimo) 1,350L
 • -21%
  Kanatjere (Intimo) 1,350L
 • -21%
  Mbathje (Intimo) 1,190L
 • -21%
  Bluza (Intimo) 1,590L
 • -21%
  Mbathje (Intimo) 1,110L
 • -21%
  Bluza (Intimo) 1,910L
 • -21%
  Mbathje (Intimo) 1,110L
 • -21%
  Kanatjere (Intimo) 1,350L