Back

T-Shirt

T-Shirt

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

L, M, S, XS

Ngjyra

Mente

Marka

Gjinia

100% Pambuk

Sugjerime

  • Streçe 2,990L
  • Streçe 1,990L
  • Kanatjere (Sporti) 1,990L
  • Streçe 2,990L
  • Kanatjere (Sporti) 1,990L
  • Streçe 2,990L
  • Streçe 2,990L
  • Fustan 5,990L