Back

T-Shirt

T-Shirt

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

11-12, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8, 9-10

Ngjyra

Jeshile

Marka

Materiali i produktit

Sugjerime

  • Pantallona (Plazhi) 1,990L