Back

T-Shirt

T-Shirt

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

11-12, 3-4, 4-5, 5-6, 6-7, 7-8, 9-10

Ngjyra

Gri

Marka

Gjinia

100% Pambuk

Sugjerime

  • Kapele 1,990L
  • Aksesore (Plazhi) 2,990L
  • Syze 2,990L
  • Aksesore (Plazhi) 1,990L
  • Syze 2,990L
  • Aksesore (Plazhi) 2,490L
  • Aksesore (Plazhi) 2,990L
  • Set Pizhamash 2,990L