Back

Kanatjere (Intimo)

Kanatjere (Intimo)

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

11-12, 13-14, 9-10

Ngjyra

Miks

Marka

Materiali i produktit

Sugjerime

 • -51%
  Kanatjere (Intimo) 1,390L 690L
 • -51%
  Kanatjere (Intimo) 1,390L 690L
 • -51%
  Kanatjere (Intimo) 1,990L 990L
 • -51%
  Kanatjere (Intimo) 1,990L 990L
 • -51%
  Kanatjere (Intimo) 1,390L 690L