Back

Rrobdishan

Rrobdishan

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

4-5, 6-7, 7-8, 9-10

Gjinia

,

Ngjyra

Gri e hapur

Marka

100% Pambuk