Back

Vëth

Vëth

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

STD

Gjinia

Ngjyra

Miks

Marka

60% Hekur 30% Zink 10% Pasqyr

Sugjerime

  • Vëth 1,190L
  • Vëth 690L
  • Vëth 690L
  • Vëth 790L
  • Vëth 690L
  • Vëth 790L
  • Vëth 490L
  • Vëth 790L