Back

Këmishë

Këmishë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

38

Ngjyra

Me dizenjo

Marka

Gjinia

100% Poliester

Sugjerime

  • Këmishë 1,790L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 1,790L
  • Këmishë 1,790L
  • Këmishë 1,790L
  • Këmishë 1,790L
  • Këmishë 1,790L