Back

Këmishë

Këmishë

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

34, 36, 38, 40, 42

Ngjyra

E kuqe

Marka

Gjinia

84% Sintetike, 16% Poliester

Sugjerime

  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,990L
  • Këmishë 1,990L
  • Këmishë 3,990L
  • Këmishë 5,990L
  • Këmishë 3,990L
  • Këmishë 2,490L
  • Këmishë 2,490L