Back

Fund

Fund

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

34, 36, 38, 40, 42

Ngjyra

Mustard

Marka

Gjinia

100% Viskoze

Sugjerime

  • Fund 2,490L
  • Fund 1,790L
  • Fund 1,990L
  • Fund 2,990L
  • Fund 1,990L
  • Fund 1,790L
  • Fund 1,790L
  • Fund 1,790L