Back

T-Shirt

T-Shirt

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

XL, L, S, XS, M

Ngjyra

Bezhe

Marka

Gjinia

50% Pambuk, 50% Poliester

Sugjerime

  • T-Shirt 1,290L
  • T-Shirt 1,290L
  • T-Shirt 1,290L
  • T-Shirt 1,490L
  • T-Shirt 1,290L
  • T-Shirt 1,290L
  • T-Shirt 1,290L
  • T-Shirt 1,490L