Back

Portofol

Portofol

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

STD

Ngjyra

E zeze

Marka

Gjinia

100% Poliuretan

Sugjerime

  • Portofol 1,490L
  • Portofol 1,490L
  • Portofol 1,490L
  • Portofol 1,490L
  • Portofol 990L
  • Portofol 1,490L
  • Portofol 1,490L