Back

Xhinse

Xhinse

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Masa

27/32, 28/32, 30/32, 31/32, 32/32, 34/32

Ngjyra

E zeze

Marka

Gjinia

Materiali i produktit

Sugjerime

 • -21%
  Xhinse 3,990L
 • -21%
  Xhinse 3,990L
 • -21%
  Xhinse 1,990L
 • -21%
  Xhinse 2,390L
 • -21%
  Xhinse 1,990L
 • -21%
  Xhinse 2,390L
 • -21%
  Xhinse 2,390L
 • -21%
  Xhinse 2,390L