Back

Fustan

Fustan

1,490L

Masa

3-6, 6-9, 9-12, 12-18, 18-24, 24-36

Ngjyra

Pana

Marka

Gjinia

45% Pambuk, 45% Poliester

Sugjerime

 • Tuta 790L
 • Paliçeta 790L
 • Paliçeta 790L
 • Paliçeta 790L
 • Paliçeta 790L
 • Paliçeta 790L
 • Paliçeta 790L
 • Tuta 790L
 • Fustan

  Fustan

  S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

  Masa

  3-6, 6-9, 9-12, 18-24, 24-36

  Ngjyra

  Bezhe

  Marka

  Gjinia

  45% Akrilik, 45% Poliester, 9% Pambuk

  Sugjerime

 • Tuta 790L
 • Paliçeta 790L
 • Paliçeta 790L
 • Paliçeta 790L
 • Paliçeta 790L
 • Paliçeta 790L
 • Paliçeta 790L
 • Tuta 790L