fbpx
Kërkoni produkte
Menu
Kategoritë

Politikat e kthimit

Procedura e kthimit të mallit bëhet nëpërmjet postierit që keni marrë porosinë.

 1. Ju mund të provoni artikullin dhe nëse nuk ju pëlqen, keni problem me numrin e këpucës, me masën e veshjes apo artikulli nuk është i njëjtë me atë që keni porositur, jeni të lutur ta ktheni atë.
 2. Për artikullin që dëshironi të ndërroni (numër/ngjyrë) ose të ktheni, duhet të paguani sërish koston e transportit.
 3. Nëse artikulli tjetër ka vlerë më të lartë, do të paguani diferencën (artikulli 2 – artikulli 1) dhe koston e transportit.
 4. Getat, çantat, kuletat, kapelet, rripat, artikujt partywear, mbathjet intimo, korset, bizhuteritë, parfumet, syzet, produktet e kujdesit të këpucëve, nuk kthehen dhe nuk ndërrohen.
 5. Rroba banjot mund të ndërrohen, por jo të kthehen.
 6. Ndërrimin e artikujve në numër/ngjyrë/model ose kthimin e tyre duhet ta bëni brenda një afati prej 14 ditësh nga data e blerjes.
 7. Artikujt duhet të kenë etiketën ose paketimin përkatës dhe të mos jenë përdorur ose dëmtuar.
 8. Gjithashtu duhet të jenë të shoqëruar me kuponin origjinal tatimor, që vërteton blerjen e tyre.
 9. Procedura e ndërrimit/kthimit nuk mund të kryhet pa kupon tatimor.
 10. Reçipetat nuk mund të ndërrohen dhe as të kthehen.
 11. Pizhamat mund të ndërrohen, por jo të kthehen.
 12. Artikujt me 70% ulje nuk mund të ndërrohen dhe as të kthehen.