Back

Kanatjere

Kanatjere

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Marka

Masa

L, M, S, XL

Ngjyra

Vishnje

100% Pambuk

Sugjerime

  • Kanatjere (Sporti) 1,690L
  • Kanatjere (Sporti) 1,190L
  • Kanatjere (Sporti) 1,190L
  • Kanatjere (Sporti) 1,190L
  • Kanatjere (Sporti) 1,190L
  • Kanatjere (Sporti) 1,190L
  • Kanatjere (Sporti) 1,190L
  • Kanatjere (Sporti) 990L